Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mart, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Varna Kenti hakkıda genel bilgiler

Varna Kenti: Karadeniz kıyısında; büyük Varna körfezinin sonundadır. Deniz kıyısındaki liman, Bulgaristan ülkesinde , Burgaz limanından sonra ikinci büyüklüktedir. Büyüklük olarak ise, Sofya ve Plovdin şehrinden sonra, Bulgaristan’ın üçüncü büyük şehridir. Şehir, orman ve denizin birleştiği yerde kurulmuştur. Yani, muhteşem bir şehir göreceksiniz. Bölgenin her yerinde: ormanlar var. Özellikle: Frengen yaylası ve Avren yaylaları arasındaki derin vadi bölgesinde yeşil alanlar çoğunluktadır. Şehirde: 350 bin kişi yaşamaktadır. Ancak, turizm sezonunda yani yazın, nüfus 1.5 milyona yaklaşıyor. Özellikle: Alman ve Rus turistler, şehri tercih ediyorlar . Şehrin iklimi: Akdeniz iklimi özellikleri gösterir. Buna bağlı olarak, kışları kurak ve soğuk, yazları ise nemli ve oldukça sıcak geçer. Özellikle, Temmuz-Ağustos aylarında, güneş yaklaşık 10-11 saat, ziyaretçilerin güneşlenmesini sağlıyor. Soğuk Baltık rüzgarları burada görülmez. Deniz ise, inanılmaz derecede sakindir. Ancak: teh

Panorama Otel, Varna

Varna'nın merkezinde, plajın hemen yanında, Primorski Bulvarı'nda yer alan Panorama Otel , ünlü Deniz Bahçesi'nin ve Varna koyunun manzaralarına sahiptir. Barlar ve restoranların yer aldığı gezinti yolu sadece 50 metre uzaklıktadır. Hotel Panorama'nın konaklama birimleri, buzdolabı, uydu TV, ücretsiz Wi-Fi, merkezi ısıtma sistemi ve klima ile donatılmıştır.

Kabakum Plaj, Varna

Kabakum plaj, Varnalıların en çok tercih ettiği Varna plajları ndan birisidir. Temiz kum ve plaj , soğuk içecekler Varna Merkezden sadece 15 dakika uzaklıkta.

Varna - Paşa Dere Plajı

Paşa dere plajı, Varna kentinin merkezinden 15 kilometre güneyinde yer almaktadır ve Burgas otobanı öncesi son plajdır. Paşa dere plajı, Varna Plajları arasında ekzotik ve bir okadarda doğal bir plajdır. Kendine has Flora ve Faunasıyla dinlenmek ve sessizlik için gayet hoş bir plaj.

Dallas Residence Varna

Otel "DALLAS Residence" Varna şehri eteklerinde sakin bir butik otel , plaja sadece 200 metre mesafededir. Çarpıcı bahçeleri arasında özel kişisel hizmet felsefesi güden bu hotel her konuğunu evinde hissetmesini sağlar.

Reverence Otel Varna

Reverence Hotel - Varnanın ilk iş otelidir, Sea Garden su pakına ve plaja çok yakındır, şehrin iş merkezinde yer almaktadır. Otel Reverence oda sayısı: 13 adet çift kişilik oda, 3 stüdyo, 2 katlı daireler ve 1 suit oda. Odalar: Çift kişilik veya ikiz yatak, duşlu banyo, telefon, kablo TV, radyo, minibar. Restoran ve barlar: Lobby Bar - harika bir yer, sabah haberlerini kontrol etmek veya yağmurlu bir pazar akşamında maç izlemek için yada çay veya bir fincan kahve ile kahvaltı yapmak için son derece hoş bir otel.