Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Hotel Plaza - Varna

Plaza Hotel Varna şehir oteli, kentin kalabalık orta kısmında Festivali ve Kongre Merkezi  sadece 50 metre uzaklıkta Sea Garden ana girişinde yer alıyor. Bu iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için uygundur. Plaza Hotel Varna yaya geçidi bölgesinde yer almaktadır ve şehir merkezinde huzur ve sakinlik sunmaktadır. Hotel Plaza 1 VIP süit, 14 lüks stüdyolar, 7 standart ve 6 ekonomik oda sunuyor.

Grand Hotel Dimyat, Varna

Grand Hotel Dimyat , Varna 150 koltuk yatak kapasitesine sahiptir. "Dimyat Grand Hotel" Sea Garden ve Kültür ve Spor Sarayı yakınında, kentin orta kesiminde yer alır. Varna Körfezi'nin unutulmaz manzaralarını sunan, tek kişilik ve çift kişilik  oluşan süitlerde  konforlu ve rahat odalar bulunmaktadır. Restoran Dimyat ve özenle seçilmiş menü ile keyifli ve şık ambiyanslı lezzetler sevenleri büyüleyecek. Üst iki katında Varna Körfezi ve şehrin eşsiz bir manzaraya sahip yeni Panoramic Bar ve Restoran bulunmaktadır.

Varna Şehri

Varna kenti yaklaşık 325,132 kişilik bir nüfusa sahiptir. Bulgaristanın başkenti Sofyadan 470 km uzaklıkta ve Varna körfezinin kıyısında yer almaktadır. Varna Bulgaristanın Karadeniz kıyısındaki en büyük şehridir. Yeni mahaleler dahil olmak üzere Varna kasabasının uzunluğu yaklaşık 11 km, genişliği ise 9 km. Varna Körfezinin çevresinde çok sayıda bahçeler, üzüm bağları ve ormanlık alanlar vardır.